WIJ DRAGEN UW KLANTEN OP HANDEN

Over ROKS Bureauservice

Wij verrichten telefoon- en secretariaatsdiensten op afstand voor bedrijven en organisaties in heel Nederland. Om precies te zijn: voor bedrijven van 1 tot ongeveer 35 medewerkers die

  • meer tijd willen overhouden voor hun kerntaken
  • zich bewust zijn van het belang van bereikbaarheid en gastvrijheid voor hun klanten en relaties
  • kiezen voor een flexibel secretariaat in plaats van loondienst

Ons geheim

Er zijn natuurlijk meer bureaus die doen wat wij doen. Dat onze klanten voor ons kiezen, heeft alles te maken met onze bedrijfscultuur. Typisch ROKS is: we zijn gastvrij tot in het diepst van onze vezels, we geven aan ieder contact met uw klant een persoonlijke touch, we gedragen ons als een kameleon en we maken secretariële ondersteuning betaalbaar. De kerngedachte is: uw klant is onze koning.

Gastvrijheid zit in onze genen

Wij dragen uw klanten op handen. We doen alles om te zorgen dat uw klanten zich welkom voelen bij uw bedrijf. We nemen de tijd voor hen en laten onze belangstelling merken. We zoeken een antwoord of oplossing voor hun vraag of probleem of zorgen dat hun vraag bij de juiste persoon terechtkomt. We handelen hun mails af en plannen afspraken met u in. Kortom: wij gaan om met uw klanten alsof het de onze zijn.
Dat doen we omdat wij geloven dat wij zo het succes van uw bedrijf kunnen vergroten. Uw succes staat of valt immers met de manier waarop uw klanten uw bedrijf beleven. Tegelijkertijd scheelt het u enorm veel tijd als wij de stroom van telefoontjes en e-mails voor u opvangen en uw agenda beheren. De tijd die hierdoor vrijkomt, kunt u gebruiken om u te richten op datgene waar u goed in bent en zo nog betere producten en diensten te leveren aan uw klanten.

Persoonlijke aandacht

Uw klanten zijn net mensen. Ze hebben een vraag, zitten ergens mee, willen iets. Ze hebben slecht geslapen of net geweldig nieuws gehoord. Onze ervaren medewerkers nemen de tijd voor uw klanten, luisteren, verplaatsen zich in hen, leven zich in hun situatie in en zijn oplossingsgericht. Daarbij weten ze persoonlijke betrokkenheid en professionele afstand te doseren. Het gaat erom dat uw klant zich welkom en gehoord voelt.

Als een kameleon

Wij vormen een onderdeel van uw bedrijfscultuur en gaan met uw klanten om zoals u dat graag wilt. Het grootste compliment dat wij kunnen krijgen is dat uw klanten nog nooit hebben gemerkt dat wij ‘van buitenaf zijn’.

Wij maken secretariële ondersteuning betaalbaar

Wij willen secretariële ondersteuning mogelijk maken voor veel bedrijven. Met onze flexibele inzet bespaart u veel kosten en loopt u geen werkgeversrisico’s. Bovendien kunnen wij met ons team continuïteit waarborgen. Ook bij ziekte en in vakantieperiodes weet u dat wij er altijd zijn om uw klanten op te vangen.

Ons team

Wij selecteren onze medewerkers vooral op de lach in hun ogen, hun passie voor gastvrijheid en hun beheersing van de Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse taal. Telefoontjes aannemen, uw mailbox beheren, uw agenda beheren, printwerk verzorgen, ondersteunen bij seminars of een vergadering notuleren: laat het maar aan ons over!

Thea Roks
Thea Rokseigenaar
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
De wereld zien.
Welk woord zegt veel over jou?
Loyaal
Wat is je lievelingsgerecht?
Italiaanse gerechten
Wat is je favoriete spreuk of quote?
Live is not about the destination.  It’s about enjoying the journey
Waar ben je trots op?
Mijn gezin. En mijn bedrijf.
Fernanda Huizinga
Fernanda Huizingaofficemanager
Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin. Naast koken, vooral van bakken en het decoreren van taarten.
Welk woord zegt veel over jou?
Enthousiast
Wat is je lievelingsgerecht?
Italiaans eten
Wat is je favoriete spreuk of quote?
It’s time to drink champagne and dance on the table
Waar ben je trots op?
Dat ik naast mijn gezin, baan nog een studie doe die me gaat brengen naar mijn droombaan als Weddingplanner.
Mellanie Oldenhof
Mellanie Oldenhofsecretaresse
Wat doe je het liefst in je vrije tijd
Het liefst gezellig winkelen met vriendinnen.
Welk woord zegt veel over jou?
Vriendelijk
Wat is je lievelingsgerecht?
Bami, en spinazie.
Wat is je favoriete spreuk of quote?
Blijf jezelf in alles wat je doet.
Waar ben je trots op?
Mijn werk als secretaresse bij ROKS Bureaudiensten