LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER!

Behoefte aan iemand die niet alleen zorgt dat u telefonisch uitstekend bereikbaar bent, maar ook het agendabeheer en e-mailmanagement verzorgt? ROKS staat voor u klaar met een ervaren backoffice op afstand. Zo heeft u wel de gemakken van een secretariaat, maar niet de lasten en risico’s van personeelsleden in vaste dienst. En kunt u zich onbezorgd richten op uw eigen taken!

Ons Secretariaat kan u verschillende zaken uit handen nemen:

Agendabeheer

Heeft u een bedrijf waarbij klanten bellen voor afspraken? Dat kost vaak veel tijd om alles te plannen. U staat net aan de behandeltafel en uw telefoon gaat, u wil uw cliënt niet laten wachten, maar ook niet een nieuwe klant missen. Vaak moet u na al uw behandelingen nog een hele lijst aan gemiste oproepen wegwerken. Daar hebben wij een oplossing voor. Wij nemen uw telefoon aan en plannen uw afspraken in.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Uw klant belt naar uw nummer voor een afspraak of wil iets wijzigen. Wij hebben toegang tot uw agenda en plannen of verzetten de afspraak in uw agenda. U krijgt van ons in uw mail een bericht waarin staat welke klant gebeld heeft en welke handeling wij uitgevoerd hebben, bijvoorbeeld het inplannen of het wijzigen van een afspraak. Wij hebben een medisch secretaresse in dienst en zij kan indien nodig een intake afnemen, waardoor u tijd overhoudt voor de cliënten.

Mailbox

Stroomt uw mailbox ook over van de ongelezen mailtjes? Of ziet u door de berichten de berichten box niet meer?

Dan kunnen wij u helpen. We starten met het opschonen van uw mailbox. Onderhouden uw mail en schiften de berichten. Waardoor u alleen de belangrijkste berichten onder ogen krijgt. Daarnaast kunnen we ook uitgaande mailingen verzorgen en mailinglijsten updaten.

Ik wil meer weten over de secretariaatservice van ROKS