WIJ ZORGEN DAT U ONGESTOORD KUNT WERKEN

Bureaudiensten

Telefoontjes, agendabeheer en e-mail kosten dagelijks veel tijd. Tijd die u veel productiever kunt gebruiken. Focus op uw kerntaken, wij regelen de rest. Op afstand. Wel een secretariaat, geen vaste loonkosten en werkgeversrisico’s. Wat gaat u doen met de tijd die u overhoudt?

Van eenmanszaak tot MKB

Een secretariaat hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij leveren telefoonservice en secretariële diensten op afstand voor een fractie van de kostprijs van een secretaresse in loondienst. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Zo maken we secretariële ondersteuning toegankelijk. En dat is te zien aan ons klantenbestand, waarin bedrijven zitten met meerdere vestigingen en tientallen medewerkers, maar ook zzp’ers.

Lage kosten, minimale risico’s

Kiest u ervoor om uw backoffice-activiteiten uit te besteden, tijdelijk of structureel? Met de telefoon- en secretariaatsservice van ROKS hoeft u niet te investeren in kantoorruimte of –apparatuur. U betaalt geen vakantiegeld en hoeft zich geen zorgen te maken over verzuim. Wat u wél krijgt, zijn ervaren en efficiënt werkende secretaresses, die u ondersteunen op de onderdelen waarop u dat wilt.